Nye eneboliger i rekke i Holmestrand

På Mebergjordet i Rambergveien i Holmestrand bor du i landlige og vakre omgivelser, samtidig som du har kort vei til fjellheisen og Holmestrand sentrum. Du bruker under 15 minutter på å gå til fjellheisen. Tar du denne ned til togstasjonen, er du i Holmestrand sentrum. Her kan du sette deg på toget i retning Drammen eller Tønsberg, eller du kan gå i koselige butikker. Pendler du med bil, er det kort vei til E18. Er du glad i å bevege deg i naturen, har du tilgang til flere flotte turområder og turstier i nærområdet.

Mebergjordet består av eneboliger i rekke i ulike størrelser som passer for flere ulike livssituasjoner.

Tre av boligene er innflytningsklare og fire boliger skal bygges.

Boligene

Mebergjordet vil bestå av i alt 10 boliger – 9 eneboliger i rekke og 1 frittliggende enebolig. Du kan velge mellom boliger som går over to eller tre etasjer. Boligen på to etasjer er 108 kvm og boligen over tre etasjer er på 141 kvm.

I begge boligene kommer du inn i en første etasje hvor kjøkken og stue er i første etasje. Dette gjør at du slipper å gå opp trappen med matvarer når du kommer fra butikken. I andre etasje finner du soveromsavdelingen. Fordelen med dette er at hele familien har soverom i samme etasje.

I boligen med tre etasjer, har du i tillegg mulighet til å innrede loftstuen f.eks. som en TV-stue. Herfra har du også utgang til en stor takterrasse hvor du kan nyte ettermiddagssolen.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
LeilighetSeksjonByggEtasjeStatusStørrelsePrisTilpass/kjøp
A 1011Bygg A1. etg.Ledig141 m²kr 6 498 000Kjøp
A 1022Bygg A1. etg.Solgt108 m²-
A 1033Bygg A1. etg.Ledig141 m²kr 6 898 000Kjøp
A 1044Bygg A1. etg.Ledig108 m²kr 5 498 000Kjøp
D 1018D1. etg.Ledig141 m²kr 7 298 000
D 1019D1. etg.Ledig108 m²kr 5 698 000
D 10110D1. etg.Ledig141 m²kr 7 498 000

Interiør

Gjennom flere år har vi utarbeidet gode standardløsninger i boligene for våre kunder. Vår standard leveranse vil bl.a. bestå av parkett, moderne fliser på bad, fliser på gulv i entré, sparklede og malte overflater på vegg og i tak.

Boligene blir levert med glatte, hvitmalte lister på gulv og tak, samt glatte dører.

I de ferdigstilte boligene er det grått eller sort kjøkken.

Dette er en bolig du kan flytte rett inn i uten å gjøre de store endringene. Dersom du ønsker å kjøpe en bolig som ikke er påstartet, har du mulighet til å velge andre løsninger eller materialer fra vår tilvalgsliste.

Beliggenhet

Mebergjordet har en flott beliggenhet på taket av Holmestrand. Her bor du på landet, men det er også kort vei til sentrum. Fjellheisen er kun 1,3 km unna og tar deg raskt, miljøvennlig og enkelt ned til Holmestrand stasjon.

Til Drammen tar toget 19 minutter, til Asker 32 minutter og Oslo 55 minutter. Til Tønsberg tar toget 17 minutter, mens det er 43 minutter til Sandefjord. Om du tar bilen vil du bruke 5 minutter til E18 om du skal sørover eller nordover. Det er med andre ord enkel tilgang til både motorvei og offentlig kommunikasjon.

Det er også umiddelbar nærhet til flotte turområder. Det er flere muligheter; Bassengparken tursti, turstien på Mulåsen eller Hilmars vei med stier bygget av stein som tar deg ned til Holm. På Mebergjordet vil du få en bolig som ligger sentrumsnært, landlig og solrikt til.

Buss

200 meter

Barnehage

800 m

Skole

2,4 km

Butikk

2,4 km

Tog

1,3 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer