Nye eneboliger i kjede på Åssiden

Traverenga er et nytt boligprosjekt sentralt på Åssiden i Drammen. Her er det meste innenfor kort rekkevidde enten du liker å gå lange turer langs elva eller stå på alpint på vinterstid. Kanskje du heller liker det urbane livet med kafeer og shopping? Drammen sentrum er ikke langt unna.

Traverenga består av fire eneboliger i kjede som går over to etasjer, og som alle har sin egen hage og terrasse for koselige utestunder. Alt blir tilrettelagt for en enklere tilværelse i et helt nytt hus.

Hver av boligene får egen carport hvor det er plass til en bil, samt plass til en ekstra bil i forkant av carporten. Uteområdene i tilknytning til boligene kommer til å bli forseggjort og pene.

Innflytning er estimert til våren 2025.

  • Boligene har romslige hager for lek på dagtid og koselige sosiale kvelder

  • Rekkehusene sett fra syd-vest

  • Rekkehusene sett fra nord-vest

  • Oversiktsbilde av området som skal utvikles. Traverenga er plassert til venstre på bildet

  • Oversiktsbilde over både Traverenga og Travergrenda. Traverenga er til høyre på bildet

Boligene

Boligene er på 114 kvm og går over to etasjer.

Når du går inn i første etasje kommer du inn i en lys entré hvor du kan henge ytterklærne. Det er to soverom i denne etasjen, samt et stort bad med plass til vaskemaskin. Fra det ene soverommet er det utgang direkte til hagen, hvor du kan sette deg ut og nyte den første morgenkaffen.

Opp trappen til andre etasje kommer du inn i en romslig og åpen stue. Kjøkkenet ligger delvis separat fra stuen, og har god plass til stort spisebord hvor familie og venner kan sitte i sosiale lag. I stuen finner du også en vedovn, som er deilig å bruke på en kald vinterdag.

I andre etasje finner du også et tredje soverom og et ekstra bad. Fra stuen er det dør ut til terrassen, hvor man sitter lunt og privat.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
LeilighetSeksjonByggEtasjeStatusStørrelsePrisTilpass/kjøp
A 1Bygg ASolgt114 m²-
A 2Bygg ALedig114 m²kr 6 898 000Tilpass/kjøp
A 3Bygg ALedig114 m²kr 6 998 000Tilpass/kjøp
A 4Bygg ASolgt114 m²-
  • Stue med utgang til terrasse

  • Lyst og delikat kjøkken. Mulig å gjøre tilvalg på kjøkken etter tilvalgsliste

  • Delikat bad i 2. etasje. Fliser/innredning på illustrasjon kan avvike fra standard. Det er mulig å velge andre fliser etter tilvalgsliste

  • Hovedsoverommet i 1. etasje med utgang til hagen

Beliggenhet

En bolig på Traverenga gir deg muligheten til å velge det transportmiddelet som passer deg best. Det er to minutter til nærmeste bussholdeplass og Gulskogen togstasjon er en 15 minutters sykkeltur unna. Ønsker du en joggetur når du kommer hjem fra jobb, er det tursti langs Drammenselva og det er kort vei til lysløype i marka.

Det er gangavstand til både skoler og barnehager fra boligene på Traverenga. Åssiden barneskole ligger ca 2 km unna, og det er 1,3 km til Kjøsterud ungdomsskole.

På Åssiden er det også flere forskjellige idrettsanlegg og det mangler ikke på idrettstilbud. Du har muligheten til å drive hallidrett, ski (langrenn og alpint), fotball, tennis samt å trene på treningssenter. Padelsenter og trampolinepark kan også nevnes.

Ligosenteret med KIWI XL er nærmeste matbutikk. Ellers er Åssiden et sted hvor du finner alt du kan tenke deg av butikker og servicetilbud. Ønsker du en dag med shopping, er det kort vei til både Drammen sentrum og Gulskogen kjøpesenter.

Bussforbindelsen til Drammen sentrum er svært god med avganger hvert kvarter store deler av døgnet, og bussturen tar kun 10 min.

Togstasjon

4,5 km

Bussholdeplass

400 m

Barnehage

600 m

Skole

2 km

Butikk

1 km

Meld deg på visning

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer